فایل های دسته بندی صنایع غذایی - صفحه 1

خمیر مایه و نحوه تولید و فرآوری آن

خمیر مایه و نحوه تولید و فرآوری آن تعداد صفحات : 50 خمیرمایه نانوایی (Baking Yeast) یکی از صدها گونه مخمر شناسایی شده است که با عنوان علمی Saccharomayces Cerevisiae شناخته می­شود. این خمیرمایه موجودی ذره­بینی است که در نتیجه رشد آن در خمیر، گاز کربنیک و سایـر مـواد آلی تولید می شود. گاز کربنیک ح

قیمت : 7,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت خمیر مایه و نحوه تولید و فرآوری آن

دانلود پاورپوینت خمیر مایه و نحوه تولید و فرآوری آن تعداد اسلاید : 45 قسمتی از متن اسلاید ها : خمیرمایه نانوایی (Baking Yeast) یکی از صدها گونه مخمر شناسایی شده است که با عنوان علمی Saccharomayces Cerevisiae شناخته می­شود. این خمیرمایه موجودی ذره­بینی است که در نتیجه رشد آن در خمیر، گاز کربنیک و

قیمت : 7,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت تبلیغات چاپی

پاورپوینت تبلیغات چاپی فرمت فایل : پاورپوینت قابل ویرایش تعداد اسلایدها : 13 اسلاید فهرست مطالب: کاتولوگ بروشور انواع بروشورها تراکت فولدر یا اسلیپ کیس بخشی از اسلایدها : کاتالوگ به دفترچه ای گفته می شود که دارای چندین صفحه اطلاعات و عکس های مربوط به محصولات و خدمات شرکت است و نیاز به ص

قیمت : 3,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت در مورد شیر

پاورپوینت در مورد شیر قابل ویرایش تعداد اسلایدها : 14 اسلاید فهرست مطالب: چه میزان شیر و فرآورده ها مصرف شیر در ایران مقایسه ترکیبات اصلی شیر پستانداران ارزش غذایی ترکیبات شیر تأثیر شیر در پیشگیری از بیماری های مزمن بخشی از اسلایدها : مصرف کافی و مستمر شیر موجب: 1- افزایش رشد جسمی 2-

قیمت : 3,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود پاورپوینت طراحی صنعت غذایی

پاورپوینت طراحی صنعت غذایی فرمت فایل : پاورپوینت قابل ویرایش تعداد اسلایدها : 67 اسلاید فهرست مطالب: تعاريف و قلمرو طراحي كارخانه اهداف و مراحل طراحي كارخانه مراحل طراحي كارخانه مطالعات امكان سنجي تحقيق بازار خصوصيات زمين كارخانه خصوصيات ساختمان نور تهويه تأمین آب اقتصاد مهندسي ته

قیمت : 5,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

بازاريابی و بازارسازی زيره و زرشك

بازاريابي و بازارسازي زيره و زرشك تعداد صفحات :244 با فرمت وردو قابل ویرایش مقدمه ضرورت‌ و اهميت‌ مسئله‌ اهداف تحقيق فرضيات تحقيق كاربردهاي انجام تحقيق پيشينه تحقيق تحقيقات انجام شده در زمينه بازاريابي و بازار رساني محصولات كشاورزي خصوصيات‌ گياهشناسي‌ زيره‌ سبز ارقام‌ زيره‌ سبز

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

بررسي موانع صادرات مرکبات و ارائه راه کارهايي برای افزايش صادرات

بررسي موانع صادرات مرکبات و ارائه راه کارهايي براي افزايش صادرات تعداد صفحات :57 با فرمت ورد و قابل ویرایش مقدمه تعريف موضوع اهميت موضوع هدف از انتخاب موضوع ادبيات موضوع ساير مطالعات انجام شده تاريخچه مرکبات مشخصات کلي مرکبات موقعيت مرکبات در کشور نارنگي و گريب پورت درجه بندي جهاني مرکبات شرايط آ

قیمت : 6,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند

فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند تعداد صفحات : 48 با فرمت ورد و قابل ویرایش نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند کاشت داشت و برداشت چغندر تحویل دادن چغندر قند به کارخانه تخلیه چغندر و نگهداری ان در سیلو انتقال چغندر به محل فرایند شستشو ی چغندر تهیه خلال چغندر

قیمت : 7,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

بررسی بازار سبزيجات خشک

بررسی بازار سبزيجات خشک تعداد صفحات : 81 با فرمت ورد و قابل ویرایش طرح تحقيق هدف و ضرورت تحقيق فرضيه ي تحقيق روش تحقيق ادبيات تحقيق تجارت بين الملل و كشورهاي روبه توسعه جايگاه صادرات غير نفتي در اقتصاد كشور آثار جانبي افزايش ظرفيت هاي توليدي نقش صادرات غير نفتي در ايجاد اشتغال تعريف استراتژي استرا

قیمت : 7,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6قبلی · بعدی